nka
Chọọ site n'ụdị

Egwu
Yoichiro Yamada

Mgbe ọ gụsịrị akwụkwọ na Tokiwadai Elementary School na Kami-Itabashi Third Junior High School, gụsịrị akwụkwọ na Senzoku Gakuen University Music Department Vocal Music Department ka Tokyo Metropolitan Bunkyo High School gasịrị.wee gụchaa master course.

Ọ malitere ịkpọ ụbọ ndị mmadụ na ọkụ eletrik mgbe ọ nọ na obere ụlọ akwụkwọ sekọndrị, na mgbe ọ nọ n'afọ mbụ nke ụlọ akwụkwọ sekọndrị, onye ama ama flamenco guitarist Paco de Lucía metụtara ya.mụta guitar.

Gafere ọtụtụ ugboro.
Ọ were flamenco guitar virtuosos Juan Manuel Cañizares na Manolo Sanlúcar were klasị, wee soro na klaasị ya na onye egwu egwu oge gboo ama ama Maria Estelle Guzman.
 
Na mgbakwunye na guitar solos dị ka concerts na niile mbụ songs, egwu egwu, ngosi na ihe omume dị iche iche, isonye na flamenco arụmọrụ na Xuchang, China, ndụ ngosi na fuse Arabic music na flamenco, ensembles na ọjà, wdg, Granada, Spain eme. n'ebe dị iche iche na mgbakọ dị iche iche, dị ka ihe ngosi na National Art Center, Tokyo Metropolitan Art Museum, na oghere cafe.
Na mgbakwunye na ịkụziri ọgbọ ndị na-eto eto, n'afọ ndị na-adịbeghị anya, ọ na-arụkwa ọrụ na egwu oge ochie nke Spanish, ma na-arụ ọrụ n'ebe dị iche iche dị ka otu n'ime ndị egwu egwu ole na ole bụ ndị maara nke ọma na oge ochie na flamenco.
[Akụkọ ihe omume]
1997 sonye n'ọtụtụ ihe ngosi ogbo nke jikọrọ aka na egwuregwu na flamenco, gụnyere "N'etiti Osisi Olive na Isi iyi (Federico García Lorca XNUMXth Anniversary Pre-Performance)" (Shinjuku Lumine ACT Hall)
2001 "Ụda Falla Andalusia" Concert nwere egwu mbụ (Nippori Sunny Hall Concert Salon)
2003 pụtara na ihe nkiri nọọrọ onwe ya (egwu oge a).
2006 sonyere na Miyakojima Flamenco Live (Miyakojima, Okinawa Prefecture)
2007 Soro na Xuchang flamenco arụmọrụ (Xuchang, China)
2010 "Road to Andalusia" Stage na-ejikọta flamenco, egwu Arab na egwu afọ (Nishi Nippori Alhambra)
Emere 2018 na Colegio Mayor (Granada, Spain)
Emere 2019 na FLAMENCO DE “VIENTO” Vol.5 (Chitose, Hokkaido)
Etc
[ụdị]
Egwu oge gboo nke Spanish na onye na-agụ egwu flamenco
【home page】
[Facebook peeji]
[Instagram]
[Youtube channel]
Ajụjụ (maka arịrịọ ngosi ihe omume)
[Ozi e zigara ndị obodo Itabashi]
N'ime afọ ole na ole gara aga, m na-ekwu maka oge ochie Spanish dị ka "Egwuregwu ndị a machibidoro iwu", "Memories of the Alhambra", na "La Belle's Bolero", egwu flamenco, wdg. na ọbụna ndị ọhụrụ na egwu Spanish nwere ike ịmụta ma nụ ụtọ egwu Spanish na oghere dị nso dịka oghere cafe.

Abụ m onye bi na Itabashi kemgbe m nwere ike icheta, yabụ ọ ga-amasị m ka mụ na ndị Itabashi na-akpakọrịta dịka o kwere mee site na egwu.
Kedu maka ichefu ndụ gị kwa ụbọchị ruo nwa oge na ige egwu egwu Spanish dị egwu?