nka
Chọọ site n'ụdị

Egwu
Itaru Ogawa

Malitere ịkpọ piano mgbe ọ dị afọ 4.Ọ gụsịrị akwụkwọ na ngalaba egwu nke Komoro High School na Nagano Prefecture.Mgbe ọ gụsịrị akwụkwọ na Department of Instrumental Music na Musashino Academia Musicae na master's degree n'otu ụlọ akwụkwọ gụsịrị akwụkwọ, ọ gụrụ akwụkwọ ná mba ọzọ na Tchaikovsky Moscow State Conservatory na Russia.
 Mgbe ọ na-amụ akwụkwọ na mba ọzọ na Russia, ọ zutere egwu Finnish, ma ugbu a, na mgbakwunye na solo, egwu ụlọ na ihe egwuregwu, ihe omume ya dị iche iche, gụnyere ide ihe. N'afọ 2017, o sonye na atụmatụ na arụmọrụ nke ihe omume "FINLAND 100 MUSIC HISTORY", bụ nke emere ugboro atọ iji mee ememe ncheta 3th nke nnwere onwe nke Finland. Kemgbe 100, ọ na-eme atụmatụ usoro egwu egwu na-elekwasị anya na egwu Finnish, "Ụda nke ọhịa, Abụ nke ọdọ mmiri," nke emeworo ugboro atọ.
 Ọ na-arụsikwa ọrụ ike na nkuzi choral, na-akụzi otu egwu agwakọta "Kobushi" nke dabere na Nerima Ward na ukwe ụmụ nwanyị "Ala egwu" hiwere isi na Nagano City.
 Na mgbakwunye na ọrụ arụmọrụ ya, o bipụtakwala akụkọ ndị lekwasịrị anya na Finland na mgbasa ozi dị iche iche, site na ndetu mmemme na edemede dị mkpirikpi, na ọrụ ide ya.Ọ na-arụkwa ọrụ na onye mbipụta egwu Finnish Edition Tilli iji kanye ma bipụta akara site n'aka ndị na-ede egwú amaghị.
 Ọ mụọla piano n'okpuru Naoyuki Murakami, Shoichi Yamada, Misao Minemura, Julia Ganeva, na Andrei Pisarev, na nkwado n'okpuru Jan Holak na Natalia Batashova.Onye otu kọmitii na-ahụ maka egwu egwu ọhụrụ Japan-Finland.Onye otu Piano Teachers Association (Pitina).Bi na Itabashi Ward.
[Akụkọ ihe omume]
Na 2014, ọ haziri ihe nkiri na Nagano City, akpọrọ "Forest Sound, Lake Song," na-ewebata egwu Finnish site n'ọtụtụ ụzọ.Kemgbe ahụ, a na-eme usoro ahụ ihe dị ka afọ ọ bụla.Kemgbe oge nke abụọ, a na-eme ya n'ebe abụọ, Nagano na Tokyo.
2017 sonyere na atụmatụ na arụmọrụ nke "FINLAND 100 MUSIC HISTORY", ihe omume ugboro atọ na-echeta ncheta afọ 3 nke nnwere onwe nke Finland.
N'afọ 2019, o mere ihe nkiri na-echeta ncheta afọ 100 nke mmekọrịta mba ụwa n'etiti Japan na Finland, akpọrọ "Gaze - Japan na Finland, World of Piano Music" na Nagano na Tokyo.
[ụdị]
Pianist: Na-elekwasị anya na egwu oge gboo.
【home page】
[Facebook peeji]
[Twitter]
[Youtube channel]
Ajụjụ (maka arịrịọ ngosi ihe omume)
[Ozi e zigara ndị obodo Itabashi]
Abụ m onye pianist nke na-akpọkarị egwu oge gboo.Etinyere m aka na egwu Scandinavian na Finnish dị ka ọrụ ndụ m.Echetara m nkasi obi nke Itabashi Ward, nke dị nso na etiti obodo, ma nwee ọtụtụ ogige ntụrụndụ na ọdịdị, ma juputara na ikpo ọkụ mmadụ.Ọ ga-amasị m ka mụ na ndị bi na ya nwee ike ịmekọrịta ihe site na egwu.Daalụ!
[Itabashi Artist Nkwado Ndenye Mgbasa Ozi]
[YouTube vidiyo]